(Czech) Pecha Kucha Night Brno - HaDivadlo |HaDivadlo
Logo HaDivadlo

Progressive Dramaturgy Theatre
Season 49: The End of Illusions

(Czech) Pecha Kucha Night Brno

Dates

3 October    19.00

(Czech) Již 26. vydání s podtitulem Nezdar jako východisko.

(Czech) Tentokrát vás zveme na setkání s osobnostmi, které se během svého působení na kulturní scéně setkaly s významnými překážkami, které vyústily v menší či větší neúspěchy.

[Peča-kuča] je japonský výraz pro povídání, ale také způsob představení zajímavých lidí, nápadů a projektů.Kromě svižné prezentace, na kterou má každý účastník limit 6 minut 40 sekund (20 obrázků x 20 sekund), jde na večírku především o setkání designérů*ek, architektů*tek, výtvarníků*nic a dalších osob z kreativních oborů. Formát z dílny Klein Dytham architecture si od svého spuštění v roce 2003 získal popularitu na celém světě. Od roku 2009 patří Pecha Kucha i do Brna.

(Czech) VUT Brno (Czech) Vstupenky
Ticket prices
(Czech) 250/125 Kč
Length
(Czech) 90 min. without an interval
(Czech) Datum uvedení
(Czech) 3. října 2024

(Czech)  

Předprodej lístků probíhá na smsticket: horturl.at/xPv5G

Akce vzniká ve spolupráci Fakulty architektury VUT a Fakulty výtvarných umění VUT.
Projekt se uskutečňuje za finanční podpory statutárního města Brna.


Thank you for your support and cooperation

HaDivadlo, theatre of the Centre for Experimental Theatre, p. o. — Alfa pasáž, Poštovská 8d, 602 00 Brno — info@hadivadlo.cz, +420 530 330 869 — The Box Office is open from Monday to Friday between 10am and 6pm and always 1 hour before the start of a performance.

The Centre for Experimental Theatre, příspěvková organizace (subsidized organization), receives financial support from the Statutory city of Brno. — Projects are created with the financial support of the South Moravian region. — Shows are performed with the financial support of the Ministry of Culture of the Czech Republic. Tickets are available online at GoOut.cz. — Do you know our Facebook group HaDi friends?